Nedräkning

0
Dagar
0
Timmar
0
Minuter
0
Sekunder

Sällsynta Dagen

Sällsynta Dagen äger rum på skottdagen var fjärde år. Nästa gång den infaller är den 29:e februari 2020. Vi vill uppmärksamma denna sällsynta dag genom att bjuda in till Sällsynta Stories, ett heldagsevenemang med film, spännande samtal och mingel.

Sällsynta Dagen är ett svenskt initiativ som grundades 2008 av Riksförbundet Sällsynta Diagnoser. Här kan du läsa mer om tidigare sällsynta dagar.

Sällsynta Stories går av stapeln på Scandic Continental - Ett stenkast från Stockholms Centralstation med god tillgänglighet till tåg, buss och tunnelbana.

Nedan hittar du mer information om tillgänglighet, biljetter, program och annat som kan vara bra att veta inför dagen.

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta oss via sallsyntastories@filmandtell.com.

Adress: Scandic Continental, Vasagatan 22

Tillgänglighet

Scandic Continental är tillgänglighetsanpassat. Du möts av en bred entré och trösklarna lyser med sin frånvaro. Hotellet tillhandahåller portabla hörslingor och korridorerna har gott om utrymme. Givetvis är ledar- och servicehundar välkomna. I programmet anges hur respektive film visas, hur den är textad och tolkad. Klicka på filmens titel för mer information. Samtliga samtal tecken- och syntolkas.

Boende

Åker du långväga och behöver någonstans att bo under din vistelse av Sällsynta Stories?
Du som festivalbesökare har tillgång till rabatterat pris på Scandic Continental, platsen för Sällsynta Stories, vilket gör att du inte behöver missa en enda sekund av dagens programpunkter. När du köper din biljett kommer du att få en rabattkod som du sedan skriver in och skickar till Scandic Continental när du bokar ditt hotellrum. Det gör du på följande adress: mice.continental@scandichotels.com

Mat

Du väljer själv om du vill köpa biljett med eller utan lunch. Lunchen kommer att bestå av en wrap med alternativ för kyckling eller vegetarisk. Vilket alternativ du vill ha väljer du när du köper din biljett. Under eftermiddagen serveras det fika för alla med biljett.

Runt omkring Scandic vimlar det av restauranger, caféer och livsmedelsbutiker om du önskar att stå för din egen lunch eller vill komplettera serveringen. Fråga någon utav oss som är på plats, så hjälper vi dig att hitta det du söker.

När du köper din biljett kan du även meddela oss dina eventuella allergier eller särskilda behov.