Nedräkning

0
Dagar
0
Timmar
0
Minuter
0
Sekunder

Sällsynta Stories

Sällsynta Stories äger rum den 29 februari 2020. Vi vill bjuda in dig till en rolig och givande dag för att uppmärksamma sällsynta diagnoser. Kom och mingla, se bra film, delta i intressanta samtal och ta chansen att lära dig mer om sällsynta diagnoser.

Vi intar en våning på Scandic Continental mitt i centrala Stockholm där vi riktar uppmärksamheten mot sällsyntheten. Med film och starka berättelser belyser vi etiska, sociala, medicinska och politiska frågor. Denna dag tar vi medvetenheten om sällsynta diagnoser till en ny nivå.

”Vi är inte sällsynta, men vi har #sällsyntastories att berätta!”

Tillsammans med dig skapar Sällsynta Stories en upplevelse fylld av glädje och inspiration för att få varaktiga effekter. En möjlighet att förmedla ny och viktig kunskap, men också för att bidra till bättre vård och livskvalitet för människor med sällsynta sjukdomar.

Vi ska inte behöva förklara något som berör nästan en halv miljon svenskar – tillsammans sprider vi kunskap och bryter normer!

Sällsynta Stories arrangeras av Film and Tell, vars mål är att bidra till positiv samhällsutveckling genom starka dokumentärer, kreativ spridning och smart förändringsarbete.

Riksförbundet Sällsynta Diagnoser verkar för att personer som har en sällsynt diagnos ska få bättre levnadsvillkor genom förbättrad vård och stöd.

Vi vill rikta ett särskilt tack till Chiesi, Takeda, Vertex, Pfizer, Sobi, Sanofi Genzyme, Alexion, Roche, Sarepta, Kyowa Kirin, Amicus Therapeutics och Recordati som bidragit till Sällsynta Stories.